Çorum Kent Haber :: www.corumkenthaber.com
Sevgili Ziyaretçi Hoşgeldiniz.
Üye Girişi / Şifremi Unuttum
En Yüksek : 29°CEn Düşük : 12°C







 <<  < Eylul 2010 >   >>
PzSaCrsPrsCuCmtPa
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
GÜNEŞ ECZANESİ
BOZDOĞAN ECZANESİ
Gazi Cad. 77/D
 
224 10 84
Cemilbey Cad. 74/E
 
234 46 45


MEDYA GAZETECİLİK BASIN YAYIN TİC.LTD.ŞTİ. ADINA
SAHİBİ : T.NECATİ ERGUN
GENEL MÜDÜR : ZEKİ ÇAY
GENEL YAYIN YÖNETMENİ : FİGEN ERGUN
YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ : İLKNUR YALVAÇ
SPOR YÖNETMENİ : ALİ ATAN

BİLGİSAYAR- MİZANPAJ : YUNUS ŞAHİN
HALKLA İLİŞKİLER : SALİM ÜZEL
: MEHMET ÇALIŞKAN
: KENAN TOPUZ

Tel : 0364 225 0909 (Pbx)

Fax : 0364 225 4814

Email : info@corumkenthaber.com

Adres : Yavruturna Mahallesi 1. Maliye Sokak Davutoğlu İş Merkezi Kat:7 NO:38 ÇORUM



» Ana Sayfa » Haber Menüsü » Güncel /


Arkadaşına Gönder

Yazdır

Yorumlar
Haber Okunma : 162
    DİYARBAKIR’DA ‘KADIN EMEĞİ’ ETKİNLİĞİNE KATILDILAR   10.03.2010
TOBB ve Diyarbakır İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından organize edilen, ‘Kadın Emeği’ etkinliği 6-7 Mart 2010 tarihinde Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen ‘Kadın Emeği’ etkinliğine, Çorum TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Semrin Kaleli ve TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Semra Şahin Çorum’u temsil etti.
Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle düzenlenen ‘Kadın Emeği’ etkinliğinde Çorumlu Kadın Girişimciler de stant açtı. Tüm katılımcıların kendi yörelerine özgü ürünlerini tanıttığı ‘Kadın Emeği’ etkinliğinde Çorum standı yoğun ilgi gördü.
Çorum turizmi ve sanayisinin tanıtıldığı standı ziyaret eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Genel Başkanı Aynur Bektaş tüm kadınların Kadınlar Günü’nü kutladılar.
Çorum Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Semrin Kaleli, Çorum’un simgesi leblebi ikramında bulunarak, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Aynur Bektaş'a teşekkürlerinin ifadesi olarak Hitit Güneşi maketi hediye etti.
Ayrıca Kaleli, tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, “Çorum’u böyle bir etkinlikte başarıyla temsil etmekten mutluluk duyuyoruz. Kadınlarımız artık her alanda ciddi sorumluluk ve görevler üstleniyorlar bundan dolayı da çok mutluyuz. Umuyoruz ki ilerleyen dönemlerde girişimci kadınlar iş hayatında daha fazla rol alacaktır” dedi.